Nytt samarbeid

ANT har inngått samarbeid med Overvinne AS, en nyskapende plattform for psykisk helse.

Med Overvinne får du tilgang til en komplett behandlingsplattform som kombinerer psykologutviklet selvhjelp i en app med timer hos psykolog. Appen, som du kan laste ned på telefonen, har nyttige funksjoner som selvrapportering, mestringsverktøy og innsikt gjennom tekst, lydfiler og videoer.

Overvinneklinikken har 20 erfarne psykologer med variert bakgrunn, slik at du kan finne den psykologen som passer best for deg. Du bestiller timene i appen, og samtalene med psykologen foregår over video, slik at du kan ta timen når og hvor det passer deg best. Psykologene kan følge med på din progresjon i appen, noe som gir et trygt, effektivt og sammenhengende behandlingsløp. Dette systemet gir deg støtte mellom timene, slik at du alltid har hjelp tilgjengelig. På denne måten får du hjelp av en ekspert som er spesialisert på dine utfordringer, og du kan følge et behandlingsopplegg som er tilpasset dine behov.

Som en del av samarbeidet vil vi også tilby en rekke kostnadsfrie webinarer for våre medlemmer. Det første webinaret er allerede om én uke.

WEBINAR 03-06.24 kl. 08:30 – 09:00

Psykopati – Hvem er de og hvordan kjenner du dem igjen?


Enten det er en kollega, eks-kjæreste eller en bekjent fra barndommen, har de fleste av oss mistenkt at vi har hatt med en psykopat å gjøre. Men hva betyr egentlig psykopati, og hvordan ser det ut i praksis? Hva skiller en ekte psykopat fra noen som bare oppfører seg som en drittsekk?      

Bli med når Svein Øverland, en av Norges fremste eksperter på psykopati, forteller deg om sin kunnskap og erfaringer innen feltet. Svein har jobbet i årevis med både behandling og forskning på psykopati, og nå har du sjansen til å lære av hans unike erfaring.

3. juni kl. 08:30 – 09:00 vil Svein lære deg hva en «psykopat» egentlig er, hvordan du kan identifisere tegnene, og hvordan du best mulig kan håndtere dem. Ikke gå glipp av denne sjansen til å lære mer om et spennende og viktig tema.

Meld deg på her: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_dc9LPK4-SOmi6dU_ILBXIQ